Közösségi élet, események

04 okt.

Ételosztás, élelmiszergyűjtés, és hontalan alkotói kiállítás a 2 éves Kölesben Kiemelt


Adni – kapni: a törődés körforgása
Ételosztás, élelmiszergyűjtés, és hontalan alkotói kiállítás a 2 éves Kölesben

Augusztus 22-én lettünk két évesek. Nagy szám. Nagy tapasztalások, számtalan élmény, több száz emberi sors, és sorolhatnánk, ami elkísért bennünket ezen a két éves utazáson. Igen, ez egy utazás volt mindannyiunk számára, amiben mi is sok segítséget kaptunk a családunktól, barátainktól, és természetesen a vendégeinktől.Kapni jó, és adni még jobb. Éppen ezért választottunk két éves évfordulónk alkalmából egy olyan jótékonysági eseményt, amivel a kerületi rászorulóknak, pontosabban otthontalanoknak segíthetünk.

 
A menhely Alapítvánnyal, a Fedél Nélkül szerkesztőségével, és a Budapest Bike Maffia összefogásával és együttműködésével egy több hetes eseménysorozatot szerveztünk meg a Kölesben.
Október 3-án 100 adag friss és meleg ételt főztünk le a kerületi otthontalanoknak, amit a BBM kerékpáros futárai szállítottak ki.
Ugyan ezen a napon, a Köles galériáján ünnepélyesen megnyitottuk a Menhely Alapítvánnyal közösen a Fedél nélküli lap alkotóinak kiállítását. A megható, életutakat, álmokat ábrázoló művek megtekintése mellett a fedél Nélkül lap szerzői felolvasták kedvenc novelláikat és verseiket is.

 

 

HOGYAN SEGÍTSÜNK AZ OTTHONTALANOKNAK
-    október 3-tól hat héten át megtekinthetők a képet, amik a Menhely alapítványnál megvásárolhatók
-    október 3-tól két héten át tartós élelmiszert gyűjtünk a Kölesben (kekszek, készételek, csokoládé, és minden, ami könnyen fogyasztható, nem romlandó) a szokásos nyitvatartási időben (11-18 óra között).

 

 

 

keresés