Közösségi élet, események

01 nov.

Átadtuk az adományokat a Menhely Alapítvány kollégáinak

 

Azt már mindenki tudja, hogy nem csak kapni, de adni is jó. Októberben a Köles Juhász Krisztina üzletvezetőnk irányításával és lelkes munkájával egy komoly összefogást hozott létre a kerületi otthontalanok támogatására.

 


A Menhely Alapítvány támogatottjai javára egy sor esemény lett ebben a hónapban felfűzve. Kezdve a Köles galériáján megnyitott kiállítással, folytatva a Köles csapata által elkészített, és a Budapest Bike Maffia kerékpáros futárai által kiszállított ételosztással.

 

 


Ezen felül a Kölesben szerveztünk egy tartós élelmiszergyűjtést is, amihez nem csak vendégeink, de kerületi lakósok, és cégek is kapcsolódtak adományaikkal.
Az összegyűlt adományokat október 26-án át is adtuk a Menhely Alapítvány kollégáinak, akik az összegyűlt élelmiszerek egy részét az utcán élők, másik részét pedig a Fedél Nélkül újság szerkesztőségébe járó rászorulók között osztottak szét.


Köszönjük ezúton is mindenki segítségét. Köles.

Az Alapítvány továbbra is várja a segítséget!

Menhely Alapítvány ·  www.menhely.hu
+36 20 332 4468 · Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.facebook.com/menhely.hu

 

keresés